آموزش آشپزی:کباب کنجه هندی

مواد لازم :

فیله یا راسته گوشفند یا گوساله

نیم کیلو

پیاز رنده شده

1 عدد

آب لیموی تازه

1 قاشق سوپخوری

پودر میخک

1 قاشق چایخوری

زنجبیل

1 قاشق چایخوری

گشنیز

1 قاشق سوپخوری

کره آب کرده

مقداری

نمک و فلفل

 به میزان لازم

طرز تهیه :

راسته را مطابق دستور چنجه در بخش نکات آماده کنید. آب پیاز رنده شده را گرفته در کاسه ای ریخته, پودر میخک , زنجبیل و گشنیز را اضافه نموده و مخلوط کنید . چنجه ها را در این سس 3 الی 4 ساعت بخوابانید, اب لیمو را اضافه نموده و سپس به سیخ بکشید . کره آب کرده را با قلم مو روی چنجه ها بمالید و روی کباب پز بپزید. (نمک را در اواسط پخت اضافه کنید. )

 

تهیه و تنظیم : پسر ایرونی 

/ 0 نظر / 8 بازدید